QNAP uvádí bezventilátorový HS-251+

QNAP oficiální tisková prohlášení a oznámení, bezpečnostní bulletiny.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Lord_Obi_Wan
Příspěvky: 40
Registrován: 19 říj 2015, 20:24
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

QNAP uvádí bezventilátorový HS-251+

Příspěvek od Lord_Obi_Wan »

QNAP uvádí bezventilátorový HS-251+ se čtyřjádrovým procesorem Intel, s rozhraním HDMI a s akcelerací překódování pro vzrušující audiovizuální prožitek

Obrázek

QNAP® Systems Inc. 28 října oznámila vydání nejnovějšího přírůstku do své řady Silent NAS, vyspělejšího HS-251+ se čtyřjádrovým procesorem Intel® Celeron® 2,0GHz, 2GB paměti DDR3L RAM a výkonnou integrovanou grafikou. Je koncipována jako domácí NAS mající sloužit zábavě a podporuje širokou škálu multimediálních aplikací, konektivitu rozhraní HDMI pro přehrávání na místním systému, překódování videí v reálném čase a offline, a škálovatelnost pro podporu rozsáhlých sbírek HD médií. HS-251+ uložený uvnitř stylové a kompaktní krabičky ve tvaru set-top-boxu, bez ventilátorů a bez jakýchkoli pohyblivých součástí, podporující až dva pevné disky o kapacitě 8TB, je nejlepší volbou pro ty, kdo hledají nehlučný NAS, přičemž zároveň nabízí kombinaci domácího kina a PC/NAS.

"Na svou řadu nehlučných NAS jsme velmi hrdi a s radostí oznamujeme uvedení nově vylepšeného čtyřjádrového Silent NAS, který poskytuje vyšší výkon pro zpracování multimediálních aplikací a se svým bezplatným dálkovým ovládáním přináší vyšší potenciál zábavy, ” řekl Jason Hsu, produktový manažer QNAP a dodal “Tento úžasný NAS je dodáván se sadou aplikací a funkcí, která nemá obdoby, umožňuje uživatelům využívat dokonalý prožitek z domácího kina a zajistí bezpečné centralizované úložiště pro všechny jejich soubory a mnoho dalšího. ”

Na rozdíl od konvenčních NAS, které jsou dodávány v těžkých a někdy obtížně manipulovatelných krabicích příliš velkých a hlučných na to, aby se staly nedílnou součástí digitálního životního stylu a obývacího pokoje, dostal moderní NAS HS-251+ inovativní konstrukci, která získala jeho předchůdcům ocenění iF Design Award 2014, a která dokonale zapadá vedle HDTV, stereo přehrávačů, A/V přijímačů a herních konzolí.

HS-251+ uživatelům umožňuje připojit se k HDTV nebo k A/V přijímači a využívat HybridDesk Station (HD Station) s bohatým multimediálním obsahem pro co nejlepší audiovizuální prožitek. HD Station je vybavena výkonným mediálním přehrávačem Kodi™ , který uživatelům umožňuje využívat videa, hudbu a fotografie uložené na jejich HS-251+, sledovat YouTube™ a surfovat na webu pomocí bezplatného integrovaného dálkového ovládání QNAP nebo mobilní aplikace Qremote.

HS-251+, založený na operačním systému QTS 4.2, se snadno konfiguruje, spravuje, a jeho každodenní použití je snadné. Uživatelé mohou využívat multimédia, uspořádávat a zálohovat soubory a synchronizovat je snadno s jinými zařízeními, aniž by se museli cokoli učit. HS-251+ podporuje také vynikající schopnost offline překódování v reálném čase, jakož i vysílání fotografií, hudby a videí do jiných místností z jediného zařízení pomocí Bluetooth®, zařízení pro USB, HDMI, DLNA®, Apple TV® a Chromecast™v rámci multizonálního řídicího systému. A pomocí široké škály mobilních aplikací mohou uživatelé využívat multimédia, získávat přístup ke svým datům a řídit HS-251+ kdykoli a odkudkoli.

HS-251+ je ideální úložiště pro archivaci médií. Díky podpoře RAID 1 nebo RAID 0 je škálovatelný připojením rozšiřujícíjednotky (8-šachtový UX-800P nebo 5-šachtový UX-500P), takže může poskytovat celkovou kapacitu až 80 TB. Uvnitř jsou uloženy celé světy zvuku a videí, takže uživatelé mohou rychle vyhledat požadované soubory pomocí nové aplikace pro inteligentní vyhledávání Qsirch.

Klíčové specifikace
HS-251+: Stolní provedení, 2 šachty, čtyřjádrový procesor Intel® Celeron® 2,0 GHz, 2 GB DDR3L RAM, 3,5 ” SATA HDD/ SSD, za provozu vyměnitelné pevné disky, USB 3.0 x2, USB 2.0 x2, Gigabit LAN port x2, 1x výstup do HDMI
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů