File Statino 6 (beta)
Dle různých informací to vypadá, že brzy bude v App Centru k dispozici nová verze File Station.
Kdo chce otestovat, až se to tam objeví - doporučuju zaškrtnou volbu "Přidejte se k programu pro beta verze aplikacíspolečnosti QNAP a získejte dřívější přístup k aplikacím ještě před oficiálním vydáním.", jenž je v App Center / Nastavení / Obecné.
Zdroj: https://community.qnap.com/t/filestation-6-beta/967
File Station 6 (beta)
- lars
- Kontaktovat uživatele:
- lars
- Kontaktovat uživatele:
Re: File Station 6 (beta)
File Station 6 beta je v QNAP App Center!
-
xBenny82
- Kontaktovat uživatele:
Pouzivate nekdo? Chvili jsem zkousel, vypada to dobre, ale vratil se zpet k 5. Co mi hodne chybi a donutilo mi se vratit, je tlacitko vlozit. Pokud kopirujete do slozky, ve ktere je jiz spoustu souboru, neni kam na obrazovce kliknout pravym tlacitkem a musite slozku znovu najit vlevo ve stromu a kliknout pravym tam a dat vlozit. Pokud jedete pres oblibene, je to jeste vetsi opruz. V FS5 je nahore ikonka vlozit a je vyreseno. Nebo delam neco spatne?
Naposledy upravil(a) xBenny82 dne 07 črc 2025, 13:53, celkem upraveno 1 x.
Qnap TS-673A-32G
- lars
- Kontaktovat uživatele:
FS 6 betu používám. Řešením by mohlo být nějaký sloupec zkrátit (případně skrýt). Pak v pravo vznikne místo pro kliknutí pravým tlačítkem a zvolit "Vložit".
Nicméně, napsal jsem na QNAP ticketem, zda by se s tím něco dalo udělat, že by tam opět tlačítko přidali nebo vymysleli jinou možnost, tak uvidíme.
Nicméně, napsal jsem na QNAP ticketem, zda by se s tím něco dalo udělat, že by tam opět tlačítko přidali nebo vymysleli jinou možnost, tak uvidíme.
-
xBenny82
- Kontaktovat uživatele:
Byla nejaka odezva od nich na ten ticket??
Naposledy upravil(a) xBenny82 dne 24 črc 2025, 08:42, celkem upraveno 1 x.
Qnap TS-673A-32G
- lars
- Kontaktovat uživatele:
Reakce byla taková, že mi vlastně odepsali to, co už jsem zde zmínil, tzn. "Řešením by mohlo být nějaký sloupec zkrátit (případně skrýt). Pak v pravo vznikne místo pro kliknutí pravým tlačítkem a zvolit "Vložit".". Nicméně, po další diskuzi pochopili úhel pohledu a zváží tuto situaci v rámci budoucí úpravy - zkusí něco vymyslet, tak jsem zvědavý. Zmínili taky, že beta 2 by mohla vyjít ještě tento měsíc nebo v průběhu srpna, tak jsem zvědavý, jak to dopadne.
-
xBenny82
- Kontaktovat uživatele:
- lars
- Kontaktovat uživatele:
File Station 6.0.1 Beta 2
[Important Notes]
- The user interface for File Station 6 has been redesigned to be more streamlined and user-friendly. File Station 6 provides a more intuitive, accessible, and modern user experience while remaining familiar to existing File Station users.
[Enhancements]
- Scroll mode is now also available when viewing snapshot data.
- Improved the display quality and loading performance of document and multimedia thumbnails.
[Fixed Issues]
- File Station 6 now correctly displays search results when searching by Owner/Group.
- Fixed minor UI issues that occurred in certain browsers when File Station 6 was accessed remotely through Helpdesk.
- Double-clicking a .txt file now correctly opens the file in the system's text editor.
- Improved security when accessing files in File Station 6 via URLs.
- Keyword searches are now case-insensitive by default.
- When opening documents in the Office Online app, the Office Online language setting will now match the system language setting of your QNAP device.
- When opening MKV videos on ARM-based devices, File Station 6 now always plays the video correctly and does not trigger excessive CPU usage.
- Single folders in File Station 6 are now downloaded by browsers as .zip archive files.
[System Requirements]
- QTS 5.2.4 or later
- QuTS hero h5.2.4 or later
Zdroj: https://www.qnap.com/cs-cz/app-release- ... t-line=nas
[Important Notes]
- The user interface for File Station 6 has been redesigned to be more streamlined and user-friendly. File Station 6 provides a more intuitive, accessible, and modern user experience while remaining familiar to existing File Station users.
[Enhancements]
- Scroll mode is now also available when viewing snapshot data.
- Improved the display quality and loading performance of document and multimedia thumbnails.
[Fixed Issues]
- File Station 6 now correctly displays search results when searching by Owner/Group.
- Fixed minor UI issues that occurred in certain browsers when File Station 6 was accessed remotely through Helpdesk.
- Double-clicking a .txt file now correctly opens the file in the system's text editor.
- Improved security when accessing files in File Station 6 via URLs.
- Keyword searches are now case-insensitive by default.
- When opening documents in the Office Online app, the Office Online language setting will now match the system language setting of your QNAP device.
- When opening MKV videos on ARM-based devices, File Station 6 now always plays the video correctly and does not trigger excessive CPU usage.
- Single folders in File Station 6 are now downloaded by browsers as .zip archive files.
[System Requirements]
- QTS 5.2.4 or later
- QuTS hero h5.2.4 or later
Zdroj: https://www.qnap.com/cs-cz/app-release- ... t-line=nas
- lars
- Kontaktovat uživatele:
Video o File Station 6
viewtopic.php?p=290557#p290557
- lars
- Kontaktovat uživatele:
Vyšla nová verze FS6
File Station 6.0.3.7381 Release Candidate
FS6: https://www.qnap.com/cs-cz/app-center/? ... tation%206
...zatím není k dispozici seznam změn...
FS6: https://www.qnap.com/cs-cz/app-center/? ... tation%206
...zatím není k dispozici seznam změn...