Fórum QNAPclub.cz
Česká komunita - QNAP NAS

Funguje Vám FTP prenos u QHora-301W ? 1.5.4.0001

SD-WAN WiFi 6 10GbE QHora-301W router nové generace.
usiak
Příspěvky: 4
Registrován: 15 lis 2020, 12:20
Kontaktovat uživatele:

Funguje Vám FTP prenos u QHora-301W ? 1.5.4.0001

Příspěvekod usiak » 05 dub 2021, 19:19

Funguje Vám FTP prenos u QHora-301W ? Mne to hlási
426 Failure reading network stream. Finver mám 1.5.4.0001, Všetky ostatné prenosy
a rýchlosť internetu sú v poriadku. Ale FTP ide pomalo.
Skúšal som aj iný internet, iné FTP server.

Skúste si to. Mám už druhý QHora-301W a obe idú FTP veľmi zle prenosy.
Ak dám namiesto QHora-301W iný router, TP-link, ciso FTP prenos ide v poriadku !
Takú poruchu som ešte nevidel ...


Nemá QHora-301W nikto k dispozícií ? že by skúsil FTP ?

Uživatelský avatar
lars
Příspěvky: 1303
Registrován: 21 říj 2015, 21:43
Kontaktovat uživatele:

Re: Funguje Vám FTP prenos u QHora-301W ? 1.5.4.0001

Příspěvekod lars » 08 dub 2021, 13:36

Máte na mysli stahování souborů ze serveru FTP? A v tomto případě přenos jednoduše selže? Anebo přenos funguje, ale je pomalý?

Uživatelský avatar
lars
Příspěvky: 1303
Registrován: 21 říj 2015, 21:43
Kontaktovat uživatele:

Re: Funguje Vám FTP prenos u QHora-301W ? 1.5.4.0001

Příspěvekod lars » 08 dub 2021, 13:43

Každopádně, dnes QNAP vydal novou verzi firmware "1.5.5.0001 build 20210401", která by vaši situaci měla vyřešit.

usiak
Příspěvky: 4
Registrován: 15 lis 2020, 12:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Funguje Vám FTP prenos u QHora-301W ? 1.5.4.0001

Příspěvekod usiak » 08 dub 2021, 23:54

Áno je to presne tak, FTP ide pomalo, alebo sa spojenie rozpadne...
Pritom ping, či html spojenia idú OK.
Ale FTP na externý server otras..
Písal som aj podporu, ale rozmýšľajú -)))
A tak som ho včera poslal na reklamáciu, už som nevydržal čakať či aj ostatný majú rovnaký problém, alebo nie.

Uživatelský avatar
lars
Příspěvky: 1303
Registrován: 21 říj 2015, 21:43
Kontaktovat uživatele:

Re: Funguje Vám FTP prenos u QHora-301W ? 1.5.4.0001

Příspěvekod lars » 09 dub 2021, 08:35

Takže jste nezkusil aktualizaci firmware? :)
Dle všech indicií to vypadá, že tento FW opravuje váš probém ;)

usiak
Příspěvky: 4
Registrován: 15 lis 2020, 12:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Funguje Vám FTP prenos u QHora-301W ? 1.5.4.0001

Příspěvekod usiak » 10 dub 2021, 01:37

Nestihol som new finver, deň pred tým som ho dal na reklamáciu...


Zpět na „QNAP router - QHora“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron

Hledání

Nothing to display.

Přihlášení